Heffler-Tanya

Madaras külterületén, a településtől mintegy 2,5 km-re található a Heffler-tanya, mely 2016 őszétől a községben elsőként nyújt magánszálláshely szolgáltatást. Ezen tevékenységével elsődlegesen a vadászat és a horgászat kedvelőit célozza meg, szorosan együttműködve a Kígyósmenti Vadásztársasággal és a Madarasi Horgász Egyesülettel. A Heffler-tanya ezen kívül támogatója a Madarasi Sport Egyesületnek is.

Az alföldi tanyavilág minden jegyét magában hordozó 2 darab 4-4 személy elszállásolására alkalmas lakóépületet 2 hektár akácerdő veszi körül. A régi tanyaépület hagyományos építési jelleget maximálisan szem előtt és tiszteletben tartó, de innovatív elemeket is magában hordozó teljes felújítása 2016 tavaszán fejeződött be, míg az új 2 szobás épület 2012-ben került átadásra.

Az alapvető szükségleteken túl a kikapcsolódást szolgálja a teljesen zárt, körbekerített udvaron található 10 személyes pad, a külső fűtésű kemencék, melyekben különböző méretű korondi cserépedényekben, valamint egy akár 20 fő számára elegendő étel elkészítésére alkalmas rozsdamentes tepsiben készülhetnek az ínyencségek. Rendelkezésre áll további sütő tárcsa, fedett grill, halfőző és gulyás bogrács, melyek minden generáció főzési igényét kielégítik.

Többletszolgáltatásként használható „DIÓFA” wellness részlegünk, melyben egy 5 személyes (2 fekvő, 3 ülőhely) LuxeSpa Deluxe jakuzzi, illetve egy 6 személyes finn szauna található.

 

FB oldal megtekintése